Skip to content
Fiscalisten met hart voor jouw zaak

Nu plannen voor later

Heb ik straks genoeg pensioen? Wanneer ben ik financieel onafhankelijk? Kan ik eerder stoppen met werken? In het begin van je ondernemerschap sta je er misschien nog niet zo bij stil. Toch is het verstandig om tijdig een financieel plan te maken. Dan weet je precies waar je staat.

Jet en Jaap Jan helpen je om nú bewuste keuzes te maken voor later. Past beleggen bij je? Of wil je liever vastgoed kopen? Hoeveel geld kun je veilig uit je onderneming halen? Maar ook: hoe zit het met arbeidsongeschiktheid? En wat dekt je verzekering op gebied van inkomen? Vermogensbeheer heeft veel aspecten.

Vooruitkijken

We gaan graag het gesprek met je aan. Open en eigenzinnig, soms een tikkeltje direct. Maar: altijd oprecht. Wij kijken niet alleen naar cijfers. Liever gaan we een stapje verder. Wie ben jij? Wat past bij jou? Ben je risicomijdend of hou je wel van een (klein) gokje? En hoe staat je eventuele partner hierin? Ook die betrekken we graag in het gesprek. Want wetenschap brengt rust, ook in privésfeer.

We maken moeilijke dingen graag makkelijk. Geen jargon, maar Jip en Janneke- taal. Zo kun jij veel beter beslissen. Je weet waarom iets wel, of niet verstandig is. Het resultaat van deze aanpak? Jouw inkomen is goed geregeld. Nu en later.

Met onze financiële planning:

maak je bewuste keuzes

dek je alle vermogensaspecten

krijg je begrijpelijk en oprecht advies

weet je precies waar je staat

Wat doen we nog meer?

Je kunt ons ook vragen voor:

Belastingadvies
Administratie

“Jaap Jan is echt eerlijk. Als hij niet gelijk een antwoord heeft, zoals op mijn vraag of ik na het stoppen nog kon bijverdienen, dan zegt hij dat ook. Dus geen ‘blabla’, maar gewoon zoals het is.”

Lees het verhaal van Kor Keller.

Sta je nú open voor later?

Ja, ik kijk graag met jullie vooruit!

Back To Top