Skip to content
Fiscalisten met hart voor jouw zaak

Ondernemers succesvol maken

Dát maakt ons blij!

Jet en Jaap Jan. Fiscalisten met hart voor de zaak. En niet alleen voor de zaak. Wij kijken ook naar de ondernemer achter de organisatie. Waar wil jij naar toe? Kies je voor groei? Of sta je juist open voor verkoop van je bedrijf? Wij helpen je verder.

Bij JJ Consultants zwaaien Jet Jilderda-Ploegstra en Jaap Jan Regnery de scepter. En sinds april 2022 hebben we goede versterking! Door een samenwerking met administratiekantoor Bouma uit Burgum zijn er nieuwe collega’s bijgekomen. Vanaf nu gaan we samen verder onder de naam JJ Consultants.

JJ Consultants staat voor een verfrissende aanpak. Bij ons vind je geen ellenlange rapportages of moeilijk jargon. We houden het graag simpel. We toetsen onze adviezen bij voorkeur aan Jip en Janneke. Vlot, begrijpelijk en lekker leesbaar.

De twee V’s.

Vroegtijdig informeren en Vertrouwen. Daar draait het bij ons om. Wij kunnen jou het beste helpen, als jij ons vroeg in je plannen betrekt. Daar is vertrouwen voor nodig, dat begrijpen we. Daarom zitten we ook het liefst elk kwartaal even met je om tafel. Zodat we weten wat er speelt en je correct kunnen adviseren.

Jaap Jan Regnery
Ondernemer Belastingadviseur Klankbord

Jet Jilderda-Ploegstra
Ondernemer Belastingadviseur Klankbord

Verrassen met oprecht advies

Is er tussendoor nog iets? Bel dan gerust. We sturen je echt geen rekening voor een telefonisch consult. Aan het begin van elke opdracht spreken we precies door wat onze rol is en wat de bijbehorende kosten zijn. Zo word je nooit verrast met extra facturen. Wij verrassen je liever met eigenzinnig en oprecht advies.

Wat doen we?

Je kunt ons onder meer vragen voor:

Belastingadvies

fiscaal advies bij nalatenschap, vermogensplanning en rechtsvormen/herstructurering

Administratie

inrichting van en inzicht in je administratie

Financiële Planning

financiële planning voor inkomen, arbeidsongeschiktheid en pensioen

Wil je weten of we een klik hebben?

We komen graag – uiteraard vrijblijvend – bij je langs!

Back To Top