Skip to content
Fiscalisten met hart voor jouw zaak

Kor Keller

Twee jaar eerder met pensioen

“Manou Sijtsma, die voor mij de boekhouding verzorgt, attendeerde mij op JJ Consultants voor advies over financiële planning. Via een regeling kon ik namelijk met vervroegd pensioen. Ik wilde graag weten wat het juiste moment hiervoor was, zelf dacht ik zo rond mijn 63e.

Het eerste gesprek met Jaap Jan voelde gelijk goed. Dit was bij mij thuis; heel fijn en persoonlijk. Jaap Jan is echt eerlijk. Als hij niet gelijk een antwoord heeft, zoals op mijn vraag of ik na het stoppen nog kon bijverdienen, dan zegt hij dat ook. Dus geen ‘blabla’, maar gewoon zoals het is.

Jaap Jan heeft daarna alles netjes op papier gezet, compleet met grafische uitwerking en een duidelijke mondelinge toelichting. Zo kon ik precies zien wat de prognose voor de komende tien jaar is. Uiteindelijk bleek dat het fiscaal gezien slimmer was om al met 61 jaar met pensioen te gaan. Dus, door het advies van Jaap Jan, kon ik twee jaar eerder met pensioen! Ik raad privépersonen absoluut aan om advies in te winnen bij JJ Consultants. Zeker gezien de persoonlijke benadering, de heldere uitwerking en de prima uitleg.”

Wil jij ook helder en persoonlijk advies?

Bekijk meer recensies

Caroline Oosting
Manou Sijtsma
Back To Top