Skip to content
Fiscalisten met hart voor jouw zaak

Cijfers goed op orde?

O jee, de administratie…
Al die bonnen weer inboeken. Facturen versturen. De btw-aangifte nog doen. Vervelend, als het niet echt je ding is. Het komt namelijk telkens weer terug.

Mogen we je daarmee helpen? Misschien kan het wel wat simpeler. Door meer te digitaliseren bijvoorbeeld. Of door een deel van de administratie uit te besteden. JJ Consultants adviseert je over het efficiënt inrichten van je administratie. En, om in termen van de belastingdienst te spreken: leuker kunnen we het niet maken, wel gemakkelijker.

Sturen op cijfers

Het is voor ondernemers essentieel om goed inzicht in cijfers te hebben. Op die manier kan je bewust én onderbouwd de juiste beslissingen nemen. Je kunt sturen op cijfers.

Jet en Jaap Jan onderzoeken graag de verbeterpunten rondom jouw administratie. Met een kritische blik kijken we naar je ‘boekhoudkunde’ en geven we praktische tips. Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Of je de btw wel kunt afdragen bijvoorbeeld. Bovendien is onze werkwijze net even anders dan je gewend bent. We spreken niet in jargon. En schrijven ook geen ellenlange rapporten. We houden het liever simpel. Zo kost het jou zo min mogelijk tijd. Je houdt dus meer ruimte over om te doen wat je wél leuk vindt.

Wat doen we nog meer?

Je kunt ons ook vragen voor:

Belastingadvies
Financiële Planning

“Ik was op zoek naar een boekhouder die geld voor mij verdient, die slimme trucjes weet waardoor je onder de streep meer over houdt. Dat doet Jet voor mij. Verder is het prettig dat ik altijd snel en duidelijk antwoord krijg.”

Lees het verhaal van Mark Elgersma,

eigenaar van Schildersbedrijf Elgersma uit Witmarsum.

Spreekt dit je aan?

Maak dan een vrijblijvend afspraak

Back To Top